Blogia onnistumisista kirjoittaa Jaana Matikainen, mikkeliläinen hyvänmielen toimittaja.

Blogi syntyi ajatuksesta koota "Editor's Cut" tyylistä materiaalia juttujen taustoista.

Tavoitteena on tarjota ihmisille ideoita ja esimerkkejä elämän pienistä - ja miksei isoistakin positiivista asioista.

Toivon, että täältä löydät ideoita oman onnellisuutesi polulle. Tai jos tiedät henkilön, jonka tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi valtakunnan mediassa, voit antaa juttuvinkkiä tätä kautta.

Yksinpuurtajan kiitos

P1120584

Kiitos!

Vuosittain jaettava Yksinpuurtaja-palkinto on hieno tapa nostaa esiin meitä itse itselleen työpaikan luoneita yksinyrittäjiä. Se, että Mikkelin Yrittäjät palkitsi tänä vuonna freelancetoimittajan, on tietyllä tavalla osoitus siitä, että kirjoittaminen mielletään työksi ei kirjoitteluksi tai puuhasteluksi.

Vaikka mediakenttä on mitä suuremmassa myllerryksessä ja painettujen lehtien määrä vähenee, uskon, että suomen kielen tuottamista ei voi ulkoistaa Kiinaan. Meitä tekijöitä tarvitaan tulevaisuudessakin. Niin tarvitaan myös mielenkiintoisia ihmisiä, joista juttuja tehdään – ja juttujen lukijoita.

Leave a Reply