Blogia onnistumisista kirjoittaa Jaana Matikainen, mikkeliläinen hyvänmielen toimittaja.

Blogi syntyi ajatuksesta koota "Editor's Cut" tyylistä materiaalia juttujen taustoista.

Tavoitteena on tarjota ihmisille ideoita ja esimerkkejä elämän pienistä - ja miksei isoistakin positiivista asioista.

Toivon, että täältä löydät ideoita oman onnellisuutesi polulle. Tai jos tiedät henkilön, jonka tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi valtakunnan mediassa, voit antaa juttuvinkkiä tätä kautta.

Olympiakulta on olympiakulta

Mitä? Onko siitä jo 20 vuotta, kun Mikko Kolehmainen meloi olympiakultaa Suomelle. Kyllä vain. Kova työ tuotti onnistuneen tuloksen, johon mies on tyytyväinen vielä vuosien jälkeen.
Minulle Lontoon olympialaisten lähestyminen ja Kolehmaisen 20 vuotta vanha kulta toivat mieleen hetken, kun olin Kolehmaisten olohuoneen kisakatsomossa jännittämässä legendaarista melontaa. Se oli yksi toimitusharjoittelijan mieleen parhaiten jääneistä juttukeikoista oman kiihkeän ja liikuttavan tunnelmansa vuoksi.
Toisenkin keikan muistan elävästi. Sen, kun kävimme ensin kuvaajan kanssa matelijanäyttelyssä ja sen jälkeen kaupungissa vierailulla olleessa Tivoli Seiterässä. Minä, kaikenlaisia kieputtimia kammoksuva nuori nainen, menin johonkin laitteeseen tivolin toimitusjohtajan houkuttelemana ja lopputulos oli oksettava.
Tänä vuonna Seiterän Mikkelin keikasta Kirkkopuistossa jäi hyvä maku. Toivottavasti Lontoon olympialaisissa päästään kokemaan sama.

Leave a Reply