Blogia onnistumisista kirjoittaa Jaana Matikainen, mikkeliläinen hyvänmielen toimittaja.

Blogi syntyi ajatuksesta koota "Editor's Cut" tyylistä materiaalia juttujen taustoista.

Tavoitteena on tarjota ihmisille ideoita ja esimerkkejä elämän pienistä - ja miksei isoistakin positiivista asioista.

Toivon, että täältä löydät ideoita oman onnellisuutesi polulle. Tai jos tiedät henkilön, jonka tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi valtakunnan mediassa, voit antaa juttuvinkkiä tätä kautta.

Suurin vaara on rutinoituminen

Uusimmassa Kaksplussassa (3/2012) on tekemäni juttu miekannielijä-fakiiri Jari Tapanaisesta, miehestä, jonka työnkuva on varsin harvinaislaatuinen Suomessa. Hurjissa esityksissä Jari voi niellä miekkoja, rouskutella hehkulamppuja, roikkua pakkopaidassa tai olla upoksissa vesisäiliössä kettingein sidottuna.
Jarin mielestä suurin vaara hänen työssään on rutinoituminen. ”Jos homma alkaa tuntua helpolta tai siltä, että kyllähän tämä tästä näin vain menee, on syytä palata harjoittelemaan.”, sanoo Jari. Aloittelijan mieli onkin hänen tärkeimpiä työvälineitään. Voi kunpa sen muistaisi aina itsekin. Niin työssään, kuin esimerkiksi liikenteessä, sillä harmittavan usein kotinurkilla sattuu kolareita kun paikat ovat niin tuttuja.

Leave a Reply