Blogia onnistumisista kirjoittaa Jaana Matikainen, mikkeliläinen hyvänmielen toimittaja.

Blogi syntyi ajatuksesta koota "Editor's Cut" tyylistä materiaalia juttujen taustoista.

Tavoitteena on tarjota ihmisille ideoita ja esimerkkejä elämän pienistä - ja miksei isoistakin positiivista asioista.

Toivon, että täältä löydät ideoita oman onnellisuutesi polulle. Tai jos tiedät henkilön, jonka tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi valtakunnan mediassa, voit antaa juttuvinkkiä tätä kautta.

Karkauspäivänä syntynyt – mutta haittaaks se?

Ystävättärelläni on laskettu aika tänään. Vähän jännittää syntyykö heidän jälkikasvunsa karkauspäivänä vai vasta maaliskuun puolella. Koitin tsempata etänä maha-asukasta pysymään kohdun lämmössä vielä tämän päivän, sillä eihän se kiva ole, jos syntymäpäivä on vain joka neljäs vuosi. Vai haittaaks se?
Ei välttämättä kaikkia, sillä luin tänään paikallisesta sanomalehdestä syntymäpäiväsankarista, joka voi valita juhliiko tänään 10- vai 40-vuotissynttäreitään. Ehkä se iän karttuessa onkin etu, ettei vanhene samaan malliin kuin esimerkiksi omat lapsensa ja voi ihan oikeutetusti sanoa, että lapset ovat kasvaneet vanhempansa ohi. Toisaalta, isoisäni sanoi aikoinaan, että ikähän on vain sarja numeroita.

Leave a Reply