Blogia onnistumisista kirjoittaa Jaana Matikainen, mikkeliläinen hyvänmielen toimittaja.

Blogi syntyi ajatuksesta koota "Editor's Cut" tyylistä materiaalia juttujen taustoista.

Tavoitteena on tarjota ihmisille ideoita ja esimerkkejä elämän pienistä - ja miksei isoistakin positiivista asioista.

Toivon, että täältä löydät ideoita oman onnellisuutesi polulle. Tai jos tiedät henkilön, jonka tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi valtakunnan mediassa, voit antaa juttuvinkkiä tätä kautta.

Kaupunkikuvaa tutuksi postimerkillä

Mikkelissä juhlistettiin eilen postimerkin päivää julkaisemalla oma postimerkki konsertti- ja kongressitalo Mikaelista. Upean rakennuksen on kuvannut Ilpo Aalto. Harmillista kyllä, postimerkkiä on tehty vain rajallinen määrä, eikä merkkiä saa noin vain postista.
Itse olisin valmis lähettämään kaikki kirjeeni sellaisella postimerkillä varustettuna, että niissä menisi maailmalle pieni mainospala kotikaupungistani. Upeita rakennuksia ja maisemia täällä riittää, joten tästähän saisi vaikka kokonaisen Made in Mikkeli – postimerkkisarjan. Miten olisi?

Leave a Reply