Blogia onnistumisista kirjoittaa Jaana Matikainen, mikkeliläinen hyvänmielen toimittaja.

Blogi syntyi ajatuksesta koota "Editor's Cut" tyylistä materiaalia juttujen taustoista.

Tavoitteena on tarjota ihmisille ideoita ja esimerkkejä elämän pienistä - ja miksei isoistakin positiivista asioista.

Toivon, että täältä löydät ideoita oman onnellisuutesi polulle. Tai jos tiedät henkilön, jonka tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi valtakunnan mediassa, voit antaa juttuvinkkiä tätä kautta.

Yksinpuurtajia riittää

Viime viikolla tein lehdistötiedotteen Mikkelin Seudun Yrittäjien Yksinpuurtaja -palkinnon 2011 saajasta. Palkinnon tänään Yrittäjän päivänä vastaanottanut Arto Myyryläinen oli silminnähden iloinen tunnustuksesta, joka tuli yli 20 vuoden yksinyrittämisen jälkeen. Perinteikkään osto- ja myyntiliikkeen omistajaa kiitetään palkintoperusteissa positiivisesta asenteesta, jolla hän on vuosikaudet palvellut sekä vakituisia että satunnaisia asiakkaita.
Juuri näitä, arjen ahertajia meillä riittää. Onneksi Mikkelin Seudun Yrittäjät on alkanut nostaa itsensä työllistäjiä aina kerran vuoteen framille, sillä Suomen Yrittäjien jäsenyrityksistä jopa puolet on yhden hengen mikroyrityksiä.

Leave a Reply