Blogia onnistumisista kirjoittaa Jaana Matikainen, mikkeliläinen hyvänmielen toimittaja.

Blogi syntyi ajatuksesta koota "Editor's Cut" tyylistä materiaalia juttujen taustoista.

Tavoitteena on tarjota ihmisille ideoita ja esimerkkejä elämän pienistä - ja miksei isoistakin positiivista asioista.

Toivon, että täältä löydät ideoita oman onnellisuutesi polulle. Tai jos tiedät henkilön, jonka tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi valtakunnan mediassa, voit antaa juttuvinkkiä tätä kautta.

Nämä päivät jäävät mieleen

Kaatuneiden muistopäivä sai aivan uuden merkityksen tänä vuonna, kun Suomi voitti Ruotsin jääkiekon MM-kisoissa saaden kultaa. Voitonpäivälle puolestaan tuli uusi merkitys alkuviikosta samoissa kisoissa Suomen rökittäessä Venäjän.

Huima viikonloppu jää takuulla mieleen. Vielä vuosien päästä törmätään kysymykseen: missä olit kun Suomi voitti jääkiekon MM-kultaa? Tai missä olit kun Mikael Granlund teki huikean ilmaveivinsä?

Aivan yhtä suurta hurmiota ei saanut aikaiseksi Suomen euroviisuedustaja Paradise Oskar. Hyvin esiintynyt nuorukainen palkittiin kuitenkin viisuissa lehdistön suosikkina, joka on mielestäni jopa parempaa mainosta Suomelle kuin pilipalikisojen voitto.

Mutta muistatko missä olit kun Lordi voitti Euroviisut vuonna 2006? Minä muistan. Olin samassa kotistudiossa, kuin nytkin, jääkiekon MM-kullan varmistuttua. Kiitos Yleisradio!

Leave a Reply