Blogia onnistumisista kirjoittaa Jaana Matikainen, mikkeliläinen hyvänmielen toimittaja.

Blogi syntyi ajatuksesta koota "Editor's Cut" tyylistä materiaalia juttujen taustoista.

Tavoitteena on tarjota ihmisille ideoita ja esimerkkejä elämän pienistä - ja miksei isoistakin positiivista asioista.

Toivon, että täältä löydät ideoita oman onnellisuutesi polulle. Tai jos tiedät henkilön, jonka tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi valtakunnan mediassa, voit antaa juttuvinkkiä tätä kautta.

Alvarit tuli taloon

Joskus sitä meinaa häkeltyä. Näin kävi, kun olin poistumassa Ensi- ja turvakotien liiton Enska-lehden juttukeikalta erään perheen luota. Perheen mopokortti-ikäinen poika kysyi minulta haluanko nähdä hänen moponsa ja verstaansa? Se oli suuri luottamuksenosoitus, jota ei saa jokainen talossa kävijä.
Tämän totesi myös Alvari-perhetyöntekijä, joka oli saattamassa minua ovelle. Hän kohtaa jatkuvasti lastensuojeluperheiden lapsia, ja tietää, ettei yhteyden luominen onnistu välttämättä muutamassa tunnissa. Jollain ilveellä olin kuitenkin saanut kosketuspintaa nuorukaiseen. Ehkä se johtui siitä, että tunnustin omistavani moottoripyörän…

Leave a Reply