Blogia onnistumisista kirjoittaa Jaana Matikainen, mikkeliläinen hyvänmielen toimittaja.

Blogi syntyi ajatuksesta koota "Editor's Cut" tyylistä materiaalia juttujen taustoista.

Tavoitteena on tarjota ihmisille ideoita ja esimerkkejä elämän pienistä - ja miksei isoistakin positiivista asioista.

Toivon, että täältä löydät ideoita oman onnellisuutesi polulle. Tai jos tiedät henkilön, jonka tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi valtakunnan mediassa, voit antaa juttuvinkkiä tätä kautta.

Satojen talkootuntien mies

Uusimmassa Viva-lehdessä on tekemäni juttu mikkeliläisestä miehestä, joka tekee vuodessa satoja tunteja palkatonta talkootyötä. Kilpahiihtoa inhoava ja hevosurheilusta mitään ymmärtämätön mies on tuttu näky niin ravitapahtumien liikenteenohjauksessa kuin Mikkelin Hiihtäjien erilaisissa tilaisuuksissa.
”Kun tilaisuus on ohi, takki on ihan tyhjä. Se on uupumuksesta huolimatta sellainen huumaava tunne, joka pitää meikäläisen mukana näissä talkookuvioissa. Ja tietenkin ystävä, joita olen saanut.” Sitä jäin pohtimaan, että miten moni suomalainen kesätapahtuma jäisikään toteutumatta ilman talkoovoimia? Heti tuli mieleen omalta alueelta St Michel Ravit, Sulkavan Soudut ja Jurassic Rock.

Leave a Reply