Blogia onnistumisista kirjoittaa Jaana Matikainen, mikkeliläinen hyvänmielen toimittaja.

Blogi syntyi ajatuksesta koota "Editor's Cut" tyylistä materiaalia juttujen taustoista.

Tavoitteena on tarjota ihmisille ideoita ja esimerkkejä elämän pienistä - ja miksei isoistakin positiivista asioista.

Toivon, että täältä löydät ideoita oman onnellisuutesi polulle. Tai jos tiedät henkilön, jonka tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi valtakunnan mediassa, voit antaa juttuvinkkiä tätä kautta.

Pisteet poliisille

Reilu kymmenen vuotta sitten tein paljon yhteistyötä poliisien kanssa. Päivittäisiin rutiineihini kuului muun muassa säännölliset soittokierrokset, jossa tsekkasin onko mitä uutisen arvoista tapahtunut. Tänä päivänä poliisit tekevät paljon tiedottamista itse. Toisinaan tiedotteita joutuu kuitenkin ”paikkaamaan”.

Tänään minua ilahdutti Etelä-Pohjanmaan poliisilaitos:
”Viitaten aiemmin julkisuuteen toimittamaamme tiedotteeseen, josta puuttuivat pisteet, haluamme tarkentaa, etteivät pisteiden puuttumisen syynä ole varsinaisesti poliisitoimintaan kohdistuneet säästöt, vaan sellainen hyvin yksinkertainen asia, että poliisihallinto on siirtynyt aikoinaan tulospalkkaukseen ja tämän johdosta tarvitsemme pisteitä henkilöstön arvioinnissa käytössä olevaan pisteytykseen, jolloin joudumme aina välillä karsimaan pisteitä tiedotteista mutta pyrimme toimittamaan ne jälkikäteen medialle heti kun henkilöstö on saatu kokonaisuudessaan pisteytettyä tälle vuodelle ja toimitus tapahtuu ehkä tänä vuonna tai sitten myöhemmässä ajankohdassa, sillä pisteytyksiä tarkistetaan joka vuosi ja tulemme tarvitsemaan pisteitä myös tulevaisuudessa, joten pahoittelemme julkisuuteen tullutta hengästymistä tiedotteita luettaessa.”

Leave a Reply