Blogia onnistumisista kirjoittaa Jaana Matikainen, mikkeliläinen hyvänmielen toimittaja.

Blogi syntyi ajatuksesta koota "Editor's Cut" tyylistä materiaalia juttujen taustoista.

Tavoitteena on tarjota ihmisille ideoita ja esimerkkejä elämän pienistä - ja miksei isoistakin positiivista asioista.

Toivon, että täältä löydät ideoita oman onnellisuutesi polulle. Tai jos tiedät henkilön, jonka tarina ansaitsisi tulla kerrotuksi valtakunnan mediassa, voit antaa juttuvinkkiä tätä kautta.

Melkoista säveltämistä

Joulukuu on ollut hiljaiseloa tämän blogin päivityksen suhteen. Syitä on kaksi: perusbisneksen teko ja lomailu. Kumpikin elinarvoisen tärkeitä yrittäjälle.

Ei mikään ihme, että monet yritykset ovat ulkoistaneet blogiensa pidon tai jakaneet vastuun useamman kirjoittajan kesken talon sisällä. Yhden hengen yrityksessä muuntautuminen markkinointiosaston myyntitykistä tuotantopuolen työmyyräksi on välillä kohtalaisen vaikeaa.

Mielestäni kirjoitustyön tekijää voi verrata säveltäjään. En ole silti täysin vakuuttunut Frank Zapan ohjeista säveltäjäksi aikovalle. Ohjeet kuuluvat: julista aikomuksesi, aloita sävellys tiettynä ajankohtana, aikaan saa jotakin tietyn ajanjakson kuluessa ja lopeta sävellys jonakin ajankohtana. Ja kohta viisi: hanki itsellesi osapäivätyö voidaksesi ylläpitää vaiheita 1-4.

Tärkein Zapan ohjeista lienee se, että on turha tuhlata omaa aikaansa tuotoksen tiukkaan arvosteluun. Sen tekevät kriitikot kuitenkin tekijän puolesta.

Leave a Reply